Hubárka našla v lese obesenú ženu. Smrteľná nehoda v Lenartove.

04.10.2009 Celý región

Hubárka našla v lese obesenú ženu: V sobotu 3. 10. 2009 dopoludnia oznámila na linku 112 dvadsaťsedem ročná žena z Nižných Ladičkoviec , že v čase okolo 09. 45 hod v katastri obce Spišská Teplica, okres Poprad, v lokalite ...
Mŕtva visela v lesnom poraste na konári stromu smreka vo výške asi 30 cm nad zemou.
Privolaný lekár pri vonkajšej obhliadke tela konštatoval smrť bez známok násilia a to v časovom horizonte približne 24 hodín. Presná príčina smrti bude stanovená po vykonaní pitvy v Poprade. Keďže mŕtva žena nemala pri sebe žiadne doklady jej totožnosť nie je známa.
Žena mohla mať cca 40 - 50 rokov, 160 cm vysokej, strednej postavy, blond vlasov, upraveného zovňajšku. Na sebe mala oblečené modré rifle , biele bavlnené tielko, zelený bavlnený pletený sveter a zelenú šuštiakovú vestu bez rukávov s kapucňou a na nohách obuté biele značkové botasky. Na očiach mala dioptrické okuliare v tenkom žltom ráme, na obidvoch ušniciach náušnice, na krku retiazku a na prstenníku ľavej ruky prsteň - všetko šperky zo zlata.
Policajti Obvodného oddelenia PZ vo Svite miesto činu ohliadli a fotograficky zadokumentovali. Začali trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia a prípad vyšetrujú.

Smrteľná nehoda v Lenartove, doplnenie
Vážené redakcie. Ako som Vám už včera večer v krátkej tlačovej správe uviedla v obci Lenartov, okr. Bardejov došlo v sobotu podvečer k smrteľnému zraneniu chodkyne.
Policajti vyšetrovaním nehody zistili, že 3.10.2009 v čase o 18.55 hod. na ceste I. triedy v obci Lenartov, okr. Bardejov 63 r. vodič z Bardejova jazdiaci osobným autom v smere od obce Malcov na Starú Ľubovňu v svojom jazdnom pruhu zrazil 82 r. chodkyňu.
Žena vošla z ľavej strany cesty mimo vyznačeného prechodu pre chodcov po prejdení oproti idúceho vozidla a z poza tohto náhle vbehla rovno pod jeho Ford Escort, ktorým prednou časťou do nej narazil. Žena na následky zranení na mieste dopravnej nehody podľahla. Telo nebohej bolo pohrebnou službou prevezené na oddelenie patológie do NsP - Prešov za účelom vykonania súdno - znaleckej pitvy. Na vozidle vznikla škoda vo výške 1.000, -EUR. Policajti u vodiči nezistili požitie alkoholu.
Bardejovský policajný vyšetrovateľ 3.10.2009 začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región